Warzywny rogal

Takiego rogala z pewnością jeszcze nigdy nie jedliście!

tekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst teksttekst tekst tekst tekst tekst tekst

Bułka serowa

Połączenie pieczywa z serem na ciepło jest wręc idealne!

ale… zarówno chleb jak i pieczywo musi być NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI inaczej nie warto nawet zaprzątać sobie głowy, by myśleć o zjedzeniu „imitacji” prawdziwej zapiekanej bułki z serem.

W naszej piekarni własnie wprowadziliśmy takie bułeczki. Co w nich jest wyjątkowego? Co sprawia, że nie znajdziecie takich bułek nigdzie indziej w Piasecznie i okolicy?

Nasze bułki serowe, skrywają ser w swoim wnętrzu. Chrupiąca skórka pieczywa, jest idealną osłoną dla wręcz rozpuszczającego się w ustach sera. Bułki nadziewamy trzema rodzajami serów, rzemieślniczej roboty z ekologicznych, małych gospodarstw. Już od marca, możecie zakupić serowe bułeczki w naszej piekarni:

  • Serowe kopytko (z serem kozim)
  • Owczy specjał (z serem owczym)
  • Serowe Muu (z serem krowim)

Oczywiście naszych gości rozpieszczamy do granic możliwości… więc na miejscu serwujemy serowe bułeczki na ciepło!

Pozostałym koneserom serowych przysmaków, którzy zakupią bułeczki i dadzą radę się oprzeć by nie zjeść ich w drodze do domu – proponujemy podgrzanie bułeczek w piekarniku. Wystarczy 5 minut i znów ser będzie niebiańsko rozpływac się w ustach.

Przepis na serowe bułeczki